Behandelingen


Onstpanningsmassage

Massage is één van de natuurlijkste manieren om het lichaam van stress te ontlasten en is al zo oud als de mens bestaat. Zowel in het oosten als in het westen werd deze geneeswijze al van oudsher gebruikt.

Een ontspanningsmassage is aangenaam voor zowel lichaam als geest. Door de massage verwijden de bloedvaten iets waardoor er betere doorbloeding plaatsvindt. Dit heeft een betere opname van bouwstoffen en een betere afvoer van afvalstoffen tot gevolg.
Door beweging wordt (spier)weefsel losgemaakt waardoor vastgezette energie weer vrij kan stromen.

Lichamelijke klachten zoals schouder- en nekklachten, rugklachten, hoofdpijn, kunnen door de ontspanning van het lichaam worden verminderd. Geestelijk komt men tot rust en wordt men zich bewuster van het eigen lichaam. Men wordt uitgenodigd om het eigen lichaam te verkennen en te luisteren naar de signalen die het geeft.

De ontspanningsmassage vindt direct op de huid plaats waarbij gebruik gemaakt wordt van massage-olie. De massage wordt op de tafel uitgevoerd.

 

 

 
     

Massage is een van de natuurlijkste manieren om het lichaam van stress te ontlasten en is al zo oud als de mens bestaat.

interessante links | privacystatement | design webenlogo.nl